Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

«Εμποτίζοντας» τον υπόγειο υδροφορέα, με ... βοθρολύματα!

«Εμποτίζοντας» τον υπόγειο υδροφορέα,    με ... βοθρολύματα! άκρως  επικίνδυνα    για τη δημόσια υγεία


Και επειδή ένα βίντεο αξίζει εκατομμύρια λέξεις



Τα βοθρολύματα περιέχουν:
 Παθογόνους μικροοργανισμούς όπως βακτήρια (π.χ Σαλμονέλλα), πρωτόζωα (π.χ. Γιάρδια και Κρυπτοσπορίδιο), ιούς (π.χ. Ηπατίτιδα Α, εντεροϊούς) που αποτελούν σημαντικό κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία στην περίπτωση στην περίπτωση που μολυνθεί το πόσιμο ή το θαλασσινό νερό. αφού εμποτίζεται ο υπόγειος υδροφορέας  
Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα ακόμα και σε χαμηλές συγκεντρώσεις. Για παράδειγμα, οι ιοί εντερικής προέλευσης μπορεί να είναι μολυσματικοί σε συγκεντρώσεις από 1 έως 10 σωματίδια ενώ ένα μολυσμένο άτομο με ιούς μπορεί να αποβάλλει από 103-109 σωματίδια ιών ανά γραμμάριο κοπράνων.

Και όλα αυτά δίπλα σε εκείνο το γήπεδο που αποτελεί το στολίδι της Σύμης  στο οποίο  γυμνάζονται τα παιδιά μας  .  
H ΓΗ και η θάλασσα δεν έχουν φωνή εσείς έχετε  
Σπάστε την σιωπή σας  - Σταματήστε τα βοθρολύματα

Δέστε τα Βιολογικά εγκλήματα σε προηγούμενη ανάρτηση μου
 Και όπως   ήδη έχω αναφέρει κύριοι δεν τελειώσαμε μόλις αρχίσαμε
Υ.Γ 1  Θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες βίντεο  και .............κ.λ.π  
Υ.Γ 2  Μετά τον θαλάσσιο χώρο στο γυαλό , και το Πέδι ρωτήστε αυτούς που έχουν το θράσος να διεκδικούν την ψήφο μας που προτίθενται να κατασκευάσουν και τον τρίτο βόθρο τους 'Έχουν επιλέξει τον χώρο εσείς απλά ρωτήστε τους .

7 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ.ΛΕΩ ΤΟΛΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΟΘΕΙΤΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ,Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ,Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ.ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΛΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΩ.ΤΗΝ ΑΝΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ?ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΠΟΣΑ ΑΡΑΓΕ ΑΠΆΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΑΜΑΤΑ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ?ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ.ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ Η ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ.ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΜΠΙΡΑ ΑΤΟΜΑ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΝΕΤΕ. ΒΟΘΡΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΩΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΘΑ ΑΡΩΣΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AFTO POU FENETAI PAIDIA DEN INE O VOTHROS POU XECHILISE KE TRECI EXO INE I PETRELEOPIGI POU VRIKE O DIMARHOS MAS KE THA POULISI TO PETRELEO POU ANAVLIZI GIA NA XEXREOSI TA XREH TOY DIMOU MAS !!!!!!!!!
    POU INE O PROEDROS TIS DEYAS NA PARI THESI TA KSERI AFTA KE TI EHI KANI MEXRI TORA ? MIPOS TELIKA INE IKANOS MONO GIA PANO KE ZEIMPEKIKA ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχει κρυφο υπογειο δυκτιο και ολα αυτα πανε κατω απο το γηπεδο για το ποτισμα του γκαζον. Δεν το πηρατε χαμπαρι ρε παιδια μυαλο θελει? Σε λίγο θα δειτε που θα φτασει το χορταρι μεχρι εκει πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top