Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Πράξη Αναξιοπιστίας….

Το παρακάτω έγγραφο αφορά μια έγγραφη ενημέρωση μου  πριν από πολύ καιρό (ΤΗΝ  οποία θα σας παραθέσω )  από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μερκούρη Μοσχόβη και το κάνω γιατί κρίνω ότι πρέπει να μας προβληματίσει όλους μιας και είναι  πολύ επίκαιρο στις μέρες μας γιατί με αυτό ο δήμαρχος για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε τον εαυτό του. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στο γεγονός της μη στήριξης –ψήφισης του εκπροσώπου του δήμου και  αντιπολίτευσης στις αρχαιρεσίες που έγιναν για την ανάδειξη του πρόσφατου διοικητικού συμβουλίου της ΑΝΕΣ.
Για να κατανοήσει κανείς αυτή την πράξη του εκλεγμένου από το δημοτικό συμβούλιο αντιπροσώπου με το 10% από μετοχές της ΑΝΕΣ που κατέχει ο δήμος Σύμης πρέπει να γίνει μια όσο το δυνατόν σύντομη αναδρομή
Το ιστορικό όπως μου το είχε αναφέρει τότε ο κ. Μοσχόβης  έχει ως εξής: 
Στις 25 Ιουνίου μετά το πέρας της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, έγινε ανεπίσημη συνεδρίαση με συμμετοχή των παρόντων (από το συμβούλιο)  δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης με θέμα συζήτησης τη λήψη  απόφασης για το ποιους υποψήφιους θα στήριζε με την ψήφο του ο δημοτικός σύμβουλος-εξουσιοδοτών όλων των μετοχών της ΑΝΕΣ που ανήκαν στον δήμο Σύμης .

Το λόγο πήρε αρχικά ο αντιδήμαρχος και εκλεγμένος αντιπρόσωπος του Δήμου Σύμης Ηλίας Χάσκας. Σύμφωνα με την πρόταση του πρότεινε να ψηφιστούν οι παρακάτω υποψήφιοι:
Απόστολος Χάσκας
Γιάννης Καραγιάννης
Γιώργος Καλοδούκας
Κώστας Γιαλουράκης (δημοτικός Σύμβουλος με την πλειοψηφία)
Και τέλος ο κύριος Χατζημάρκος.

Όπως είναι εμφανές δεν στήριζε κάποιον από την αντιπολίτευση κάτι το οποίο όμως για μας ήταν φυσιολογικό και επόμενο. Εμείς από την πλευρά μας δηλώσαμε ότι επιθυμούμε να στηριχτεί και ο Δημοτικός σύμβουλος Μερκούρης Μοσχόβης έτσι ώστε ο Δήμος να εκπροσωπείται με κάποια ισορροπία στο διοικητικό της ΑΝΕΣ. Ο Δημοτικός σύμβουλος  Πανορμίτης Μοσκιός συμφώνησε και αντιπρότεινε αντί του κου Χατζημάρκου να ψηφιστεί ο Μερκούρης Μοσχόβης με κάτι που συμφώνησαν ομόφωνα όλοι η δημοτικοί σύμβουλοι πλην του Πρόεδρου. Επειδή υπήρχε κάποια αμηχανία εκ μέρους του προεδρείου κάλεσαν και τον δήμαρχο για να πει την γνώμη του. Ο ίδιος συμφώνησε με αυτήν την απόφαση λέγοντας ότι αφού το σώμα αποφασίζει να στηριχτούν οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι εκείνος δεν είχε κανένα πρόβλημα τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό με δημοκρατικές διαδικασίες!!!!
 Και εκεί τελείωσε το πρώτο μέρος της όλης υπόθεσης και εκεί είναι που πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα. Την επομένη λόγω της ανάγκης εκ του καταστατικού να παραστούν δυο αντί ενός αντιπροσώπου στην γενική συνέλευση της ΑΝΕΣ έπρεπε με έκτακτο δημοτικό συμβούλιο να αναθέσουμε σε ένα δεύτερο άτομο (τον δήμαρχο) την εξουσιοδότηση του υπολοίπου 10% των μετοχών του δήμου για να ψηφίσει τους υποψήφιους που υπέδειξε το δημοτικό συμβούλιο και συμφώνησε και ο ίδιος.
Έτσι λοιπόν την ώρα της ψηφοφορίας ο Κος Ηλίας Χάσκας προς τιμή του επέδειξε και ψήφισε με  40,000 ψήφους (10% των μετοχών του Δήμου) τον υποψήφιο Κο Μερκούρη Μοσχόβη. Βέβαια δεν έγινε το ίδιο και από τον Κο Δήμαρχο με αποτέλεσμα ο υποτιθέμενος υποψήφιος του δήμου πήρε περίπου 49,600 ψήφους-μετοχές δηλαδή μόνο τις μισές μετοχές συν κάποιες άλλες που είχε εξουσιοδοτηθεί ο ίδιος.
Με αυτόν τον τρόπο ο ίδιος ο Δήμαρχος ως άλλος δούρειος ίππος σαμπόταρε τον Δήμο Σύμης και την άποψη που ίδιος ακόμα υποστήριζε μέχρι εκείνη την γενική συνέλευση ότι δηλαδή ο Δήμος πρέπει να έχει ισχυρή παρουσία στα τεκταινόμενα της ΑΝΕΣ. Προφανώς εννοούσε την δική του παρουσία και μόνο.
 Η άποψη της αντιπολίτευσης όσον αφορά την εκπροσώπηση του δήμου στο διοικητικό της ΑΝΕΣ είναι ότι από την στιγμή που ο Δήμος «θεωρητικά » είναι ο μεγαλομέτοχος με το 20% της εν λόγω εταιρείας πρέπει να εκπροσωπείται από δυο άτομα εάν δύναται τον δήμαρχο και τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Διότι το 1.000.000 ευρώ που κατέχει με την μορφή μετοχών ο δήμος δεν ανήκουν ούτε στον δήμαρχο ούτε στους δημοτικούς συμβούλους, ανήκουν στον Συμιακό λαό και μόνο. Για λόγους ηθικούς που δεν θα αναλύσουμε στην παρούσα, πρέπει να υπάρχει μια πολιτική ισορροπία έτσι ώστε να εκπροσωπείται στο διοικητικό της ΑΝΕΣ ο Συμιακός λαός στο σύνολο του .
Το ρεζουμέ όμως της υπόθεσης είναι ότι ο κος Δήμαρχος επέδειξε για άλλη μια φορά σε ένα τόσο σημαντικό θέμα συμπεριφορά μικρού αλλά και αναξιόπιστου παιδιού. Ο Συμιακός λαός στηρίζεται δυστυχώς σε έναν αλαζόνα και συνάμα αλλοπρόσαλλο Δήμαρχο που άλλα λέει άλλα υπόσχεται και άλλα πράττει.
Εγώ  με την σειρά μου τώρα θέλω να ρωτήσω τα εξής
  1. Γιατί ο ίδιος ο δήμαρχος ενώ συμφώνησε  να υποστηριχτεί ο κ. Μοσχόβης ( αφού έχει την στήριξη του Δημοτικού συμβουλίου ) παρά την  διαφωνία του  Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρούλη  δεν υποστήριξε τη θέση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο;    
  2. Τι μεσολάβησε και δεν ήθελαν  τον κ. Μοσχόβη μέσα στο Δ.Σ της ΑΝΕΣ  υπήρχε κάτι για το οποίο ο δήμαρχος έκρινε σκόπιμο ότι ο κ. Μοσχόβης έπρεπε να κρατηθεί μακρυά από την  ΑΝΕΣ ;  
  3. Ο εκάστοτε Δήμαρχος δεν πρέπει να πειθαρχεί στις αποφάσεις των οργάνων ή πράττει κατά το δοκούν ;  
  4. Η εν λόγω συμπεριφορά μήπως θα πρέπει να μας προβληματίσει δεδομένου και της εμμονής  περί συμμετοχής του Δήμου Σύμης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝΕΣ ώστε να αποκτήσει ο Δήμος το 20% των μετοχών της ;  
  5.  Και αλήθεια μήπως κάποιος από τους Δημοτικούς συμβούλους θα μπορούσε να μας δώσει τα πρακτικά της τότε συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου για την συμμετοχή στην αύξηση του Μ.Κ της ΑΝΕΣ  για να τα δημοσιεύσουμε και εδώ Κάνω έκκληση προς τους συμβούλους να το πράξουν οι ίδιοι

12 σχόλια:

  1. to mono pou mporo na po einai....pou katantise i simi..........symiaki xesikothite apoxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......xero oti den eine to kalitero alla.........oli ayti k tis proin afantis antipoliteysis k tis pleopsifias..exipireton prosopika simferonta.....k prosopikes filodoxies....vevea thelo na pisteyo pos iparxoun k exereseis.....i symi mas xriazete neo ema aftharto morfomeno....me kiros k sevasmo.....pou eine ola ayta?vrazo mesa mou opos k polu alli pote tha fini to mpammmmm?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O k. Mosxobhs 8a teleiwne oti afhse o 8eios toy sthn ANES? 8a eixe kalo symboulo ayto einai to mono sigouro kserei ta kolpa o 8eios, palia karabana blepeis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. ΔΗΛ.ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ? ΑΝ Ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ,ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ,ΕΙΔΑΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΚΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ...

    ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑ. ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΨΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!! ΠΟΣΕΣ ΜΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.. ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΕΣ. ΠΗΡΕ ΤΑ 12 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΔΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΛΕΓΞΕ..

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΙΛΑΜΕ.. ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ.. ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣ?? ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ.. ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!! ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ?? ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ?? ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..

    ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΤΙΡΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥ ΠΑΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ!!! ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΣΦΑΛΜΑ…ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ….

    ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ...
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ...ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ . ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΧΤΗΡΑΣ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ....

    ΦΙΛΙΚΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ O ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ή ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΣ ΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ .
    ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ή ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μεγαλυτερο σφαλμα ηταν που παρετηθηκε ο αρχηγος της αντιπολιτευσης και γινατε ολοι σκορποχωρι καθενας το βιολι του χωρις κανενα συντονισμο. Εχετε και σεις κυριοι της αντιπολιτευσης μεγαλες ευθυνες μην τις αποποιηστε κατα καποιον τροπο ειστε συνυπευθυνοι για την σημερινη καταντια του νησιου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΡΚΟΥΡΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΔΙΚΑΙΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΑΩ!ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ-ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ)ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΑΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΥΠΗΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, … ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΒΕΛΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.. ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ. ΣΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ. Ο ΖΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top