Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Με αφορμή την αναφορά στο Αυγό του φιδιού του φίλου μου του Τσιμεντά στο facebook μου σας αναρτώ ένα ντοκιμαντέρ της Νίνας Γεωργιάδου για την ιστορία του φασιμού στην Ελλάδα και τον κόσμο
Είναι διάρκειας μιά ώρας και όσοι δεν το έχετε παρακολουθήσει θα σας αποζημιώσει για τον χρόνο που θα διαθέσετε για να το δείτε .
Θα δείτε πως οργανώσεις που τις θεωρείτε ακίνδυνες  αντιπαλεύονται όποιον στρέφεται εναντίον τους και πόσο θαραλλέο είναι να χτυπούν διάφορες κοινωνικές ομάδες είτε πρόκειται για μετανάστες είτε για ομοπάτριδες τους .
Φίλοι μου το "Έξω οι ξένοι " δεν αφορά τους "Γερμανούς οικονομικούς κατακτητές μας "αφού αυτοί είναι "φυλετικά μας αδέλφια "
Αφορά όλους μας .Ζητούν να εξαφανιστούν όλοι οι μετανάστες οι οποίοι τάχατες μας κλέβουν τις θέσεις εργασίες αυτές που οι ίδιοι δημιούργησαν με τα ανασφάλιστα ημερομίσθια των 5 Ευρώ.
Και τώρα θέλουν να δουλεύουμε εμείς σαν μετανάστες χωρίς την περηφάνεια μας με σκυμμένο το κεφάλι με μισθούς και συντάξεις πείνας στην θέση των μεταναστών αντί να ζητούν ίση αμοιβή για ίση εργασία σε όλους στα πλαίσια που ίσχυαν.
Είδατε τελικά πόσο σωστά μελετημένα εκολάπτηκε το αυγό ; και εμφανίστηκε σαν σημείο των καιρών μας ακριβώς την κατάλληλη ώρα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top