Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Θαλάσσιος Τουρισμός και Ανάπτυξη Νησιωτικών Προορισμών-από τη θεωρία στη πράξη».

Η φίλη μου η κ. Μαρία Λεκάκου από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με ενημέρωσε για το εξής άκρως ενδιαφέρον θέμα για το νησί μας 
Το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2012, στη Χίο, Θερινό Σχολείο με θέμα :«Θαλάσσιος Τουρισμός και Ανάπτυξη Νησιωτικών Προορισμών-από τη θεωρία στη πράξη».

Στόχος του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών είναι η δημιουργία ενός σταθερού δικτύου μεταφοράς τεχνογνωσίας για τον θαλάσσιο τουρισμό και μέσω αυτού η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασιών και η υποστήριξη έργων για την ανάδειξη του Θαλάσσιου Τουρισμού στις νησιωτικές περιοχές ως πυλώνα σύγχρονης και βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου».

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του θερινού σχολείου μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους:
Πανεπιστήμιο Αιγαίου  

Δεδομένου ότι από πληροφορίες και συζητήσεις που έχω το θέμα της ακτοπλοιίας δεν είναι καθόλου καλό όπου και αναμένονται εξελίξεις  ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο παραπάνω εγχείρημα και θα σας κρατήσω ενήμερους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top