Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Συλλογή υπογραφών για την απόσυρση του Νεοθωμανού “Σουλεϊμάν”

'Άλλη μια ανάρτηση εκ μέρους φίλων που δυστυχώς και αυτή αποτελεί σημεία των καιρών μας γιατί σίγουρο δεν είναι τυχαίο ότι σε περιόδους οικονομικής και πολιτικής κρίσης εμφανίζονται φαινόμενα σαν αυτά τα οποία δεν περιμένουν νομιμοποίηση ή την έγκριση μας εφόσον υπάρχει το έδαφος για να καλλιεργηθούν
Φαινόμενα σαν της Χρυσής Αυγης και αυτά δεν προέρχονται , ούτε περιέχουν ιδεολογία και νομίζω ότι οι κράτος και κοινωνικοί φορείς  πρέπει να συζητήσουν σοβαρά και να βρούν τα αίτια και για το πως φούντωσε αυτό το φαινόμενο. Μία όμως σοβαρή συζήτηση χωρίς να παραπέμπει σε μία απλή ευαισθητοποίηση η έκφραση συμπαράστασης ή τα like στο facebook μας  η σε γενικόλογες αναφορές υπεράσπισης της δημοκρατίας και της ιστορίας μας .Πρέπει όλοι να σταθούμε κριτικά με  απόλυτη πολιτική και ιδεολογική απομόνωση αυτών των μορφωμάτων  γιατί ως γνωστόν η ιστορία επαναλαμβάνεται άλλοτε ως φάρσα και άλλοτε ως τραγωδία
.
          Συλλογή υπογραφών για την απόσυρση του Νεοθωμανού “Σουλεϊμάν”


ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ» 
Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα  και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, υπήρξε ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.
Αφού λοιπόν οι Έλληνες εθίστηκαν ήδη στα τουρκικά σήριαλ, ο Αντένα πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει έναν από τους  βασικούς οργανωτές της λεηλασίας και της υποταγής των βαλκανικών λαών στους Οθωμανούς, ως το πρότυπο για το νεοθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ευτελισμένη ελίτ της χώρας.
Έτσι από τη μία πλευρά  εθνομηδενιστές δήθεν διανοούμενοι ασκούν λοβοτομή στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, και από την άλλη τα αφεντικά της τηλε-αποβλάκωσης, μας σπρώχνουν ολοένα και βαθύτερα στον χειρότερο ραγιαδισμό.
Πρέπει να αντισταθούμε! Όπως έγινε με το άθλιο βιβλίο «ιστορίας» της ΣΤ΄ Δημοτικού, έτσι και τώρα πρέπει να απαιτήσουμε την απόσυρση του σοβινιστικού «Σουλεϊμάν»
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Σε καμία άλλη χώρα δεν θα διανοούνταν κανείς να προβάλει μια σειρά που εκθειάζει τον ίδιο του τον κατακτητή. Αν δεν μπορούμε να το διανοηθούμε, ας φανταστούμε τους Παλαιστίνιους να βλέπουν σήριαλ με τη ζωή του Αριέλ Σαρόν ή να παίζεται σειρά με τους έρωτες των ναζί στο Ισραήλ.
Φτάνει πια! Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια. Όπως εξεγειρόμαστε όταν μας σέρνει η Τρόικα ως επαίτες στα ευρωπαϊκά σαλόνια, έτσι και αρνούμαστε να προσβάλλει έτσι την ιστορική μας μνήμη και την εθνική μας αξιοπρέπεια ο κύριος Κυριακού και το κανάλι του.
 Ζητούμε την άμεση απόσυρση του σωβινιστικού-νεοθωμανικού «Σουλεϊμάν» από τον ΑΝΤ 1
Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το ΕΣΡ, την Ακαδημία Αθηνών και τα κόμματα τα οποία αιδημόνως σιωπούν να πάρουν αμέσως θέση.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε οι ίδιοι να υπερασπιστούμε την τιμή και την ιστορία του τόπου μας.
Κλείνουμε τις τηλεοράσεις, ανοίγουμε τα μάτια μας.
Κίνηση Πολιτών Άρδην


HELLENIC AFFAIRS FORUM
http://groups.google.com/group/hellenic-affairs-forum
Για να διαγραφείτε στείλτε κενό μήνυμα στη διεύθυνση:
hellenic-affairs-forum+unsubscribe@googlegroups.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top