Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Κυρία και κύριοι της Χρυσής Αυγής να πάτε στο καλό !!!!!!

Με αφορμή την επίσκεψη των μελών της Χρυσής Αυγής στο αστυνομικό τμήμα Σύμης όπου κρατούνται οι λαθρομετανάστες σύμφωνα με πληροφορίες μου επικεφαλής της αστυνομίας επικοινώνησε με το Α.Τ Σύμης στους οποίους ανέφερε ότι πρέπει να τηρούνται αυστηρώς  όσα εκ του νόμου προκύπτουν και να τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες για όλους ανεξαιρέτως.
Ως γνωστόν δικαίωμα επισκέψεων έχουν μόνο τα εκλέγμένα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
 
Αγαπητοί φίλοι τόσο εγώ προσωπικά όσο πιστεύω και όλοι μας οι Ελληνες μέσα από αυτό το ιστολόγιο θέλω να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς το  αστυνομικό τμήμα Σύμης γιατί παρά τους πιθανούς λεκτικούς βομβαρδισμούς που υφίστανται ή το δήθεν ενδιαφέρον της Χ.Α τόσο η συμπεριφορά όσο και το επίπεδο αυτών των ανθρώπων είναι εξαιρετικά υψηλό δεδομένου ότι εργάζονται σε δύσκολες εργασιακές συνθήκες και αντιξοότητες .
Κύριοι σας ευχαριστούμε πολύ

Επίσης με αφορμή την επίσκεψη της κ. Μαριάννας Τζαβέλλα πολιτευτή της Χρυσής Αυγής στο νομό Δωδεκανήσου αναρτώ απο σελίδα του Facebook όσα αναφέρει εκεί η κύρια αυτή χωρίς καμμία διόρθωση
 
ΟΙ ΝΔτες ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Ο ΓΑΚΗΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΜΗΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΦΕΜΑΤΕΣ ΑΡΘΡΑ. ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.


Δηλαδή η εν λογω κυρία μας λέει ότι επειδή δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει Χρυσή Αυγή και φασισμός θα κάνει ένα μικρό ταξιδάκι προς τα μέρη μας να μας το δείξει και ναι μεν δικαίωμα της να κάνει όσα ταξίδια θέλει όμως δεν είναι δικαίωμα της να μας προκαλεί ποζάροντας με φασιστικά σύμβολα στη πλάτη και σημαίες  σε μνημεία που σημάδεψαν την ιστορία του έθνους μας και μάλιστα πόσο μάλλον όταν αυτό το μνημείο είναι σταθμός αναφοράς σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν και έχασαν την ζωή τους πολεμώντας τον φασισμό .
Μπράβο σας κ.Τζαβέλλα μας δείξατε πόσο εθνικό ενδιαφέρον έχετε και πόσο πραγματικά σέβεστε και εκτιμάτε τους αγώνες και τό αίμα που κάποιοι έχυσαν και μάλιστα σε ένα νησί που δοκιμάστηκε σκληρά για να απολαμβάνετε εσείς την ελευθερία σας και τελειώνοντας σας λέμε να πάτε στο καλό !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top