Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ

Δημοσιεύω μια άκρως ενδιαφέρουσα επιστολή την οποία μου έστειλε ο κ.Νίκος Ψαρρός  και αφορά την απάντηση των οικολόγων πράσινων στην εξαγγελία που έκανε η Υφυπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Ελπίδας Τσουρή με τον προτιθέμενο εκ μέρους της Κυβέρνησης  σχεδιασμό  να προχωρήσει στην εφαρμογή του «μεταφορικού ισοδύναμου» στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις άγονες γραμμές και η οποία εδόθη στην δημοσιότητα από τους : ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ Ν. Αιγαίου και  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ Β. Αιγαίου .
Επειδή το θέμα τό γνώριζα αλλά λόγω πολύ περιορισμένου ελεύθερου χρόνου μου δεν μπόρεσα να ασχοληθώ με αυτό σαν αρχή θα σας παραθέσω την επιστολή αυτή την οποία μπορείτε να πατήσετε πατώντας  εδώ   και από την Δευτέρα θα κάνω μιά επίσκεψη στους καθόλα αρμόδιους να συλλέξω περισσότερα στοιχεία γιατί όπως καταλαβαίνουμε όλοι το θέμα μας αφορά όλους.
Προς πληροφορία σας την περασμένη εβδομάδα συμετείχα σε μια συζήτηση με την επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τις άγονες γραμμές πλήν όμως επί του ανωτέρω σχετικού δεν έγινε καμμία αναφορά ως εκτούτου θα μάθω λεπτομέριες και θα σας ενημερώσω .

Για δε το φίλο που με ρωτά για την ΑΝΕΣ και το Νεκτάριος θα απαντήσω και επ'αυτού λίαν συντόμως .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top