Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η νέα εφημερίδα της Σύμης η ΣΥΜΗ news

Κατόπιν παράκλησης που μου εστάλει με e-mail  της συντακτικής ομάδας ( Χρήστου Κοροβέση -Μπαυρον /Δημήτρη Χρυσοχόου και Σταύρου Μάτση ) αναρτώ το δελτίο τύπου και την πρώτη σελίδα   της νέας εφημερίδας της  Σύμης με ονομασία  ΣΥΜΗ News

ΣΥΜΗ NEWS: Η νέα εφημερίδα της Σύμης

H ΣΥΜΗ NEWS, η νέα ανεξάρτητη εφημερίδα της Σύμης κάνει από αυτό το μήνα το (έγχρωμο) ντεμπούτο της στην έντυπη ενημέρωση του νησιού.

Πρόθεσή μας (προς το παρόν) είναι η ΣΥΜΗ NEWS να κυκλοφορεί κάθε μήνα με 12 σελίδες και να περιλαμβάνει ένα ένθετο στα αγγλικά. Ελπίζουμε ότι με τη φιλοξενία ικανού αριθμού διαφημίσεων θα είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε.

 Επιδίωξή μας είναι η ΣΥΜΗ NEWS να εξελιχθεί σε μια πραγματικά συμμετοχική εφημερίδα και σ’ αυτό ζητάμε την βοήθειά σας. Περιμένουμε τα δικά σας άρθρα, τις δικές σας επιστολές, τα δικά σας σχόλια για τα καλώς ή τα κακώς κείμενα στο νησί μας, για το τι σας αρέσει, τι σας ενοχλεί, τι σας προβληματίζει.

Έχουμε πολλές ιδέες για το πως να κάνουμε τη ΣΥΜΗ NEWS ακόμα καλύτερη, κάποιες από τις οποίες θα αρχίσετε να βλέπετε από το επόμενο φύλλο. Αλλά περιμένουμε και τις δικιές σας προτάσεις για το πως θα θέλατε τη εφημερίδα μας.
 
Καλή ανάγνωση!




Εγώ από την πλευρά μου Σας εύχομαι καλή επιτυχία και πάντα να έχετε μεγάλη κυκλοφορία  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top