Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Λήξη μαθημάτων της Σχολής κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού της Ε.Γ.Σ.

Στα πλαίσια του κοινωφελούς έργου που παρουσιάζει η Ένωση Γυναικών Σύμης είναι και η διδασκαλία μαθημάτων κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού υπό την διδασκαλία της κ. Rhianon Wheeler.


Για φέτος αυτά τα μαθήματα έληξαν και εγώ με την σειρά μου σας παρουσιάζω κάποιες φωτογραφίες από την τελετή λήξης που μού έστειλε η Πρόεδρος της 'Ένωσης Γυναικών Σύμης κ. Σεβαστή Νικόλη την οποία και ευχαριστώ τόσο για τις φωτογραφίες όσο και για την ωραία εκδήλωση που πρόσφερε η Ένωση καθώς επίσης και για την ανιδιοτελή προσφορά της Ένωσης κυρίως όταν έχει να κάνει με μικρά παιδιάΤα παιδιά προσπάθησαν να μάθουν και να τελειοποιήσουν όλο το χρόνο κάτω από την διδασκαλία και επίβλεψη της κ. Rhianon Wheeler ( την οποία ευχαριστούμε θερμά ) είτε τους μοντέρνους χορούς είτε αυτούς τους χορούς τους εμπνευσμένους από την παράδοσή παράλληλα με τις σχολικές τους δραστηριότητες.
Παιδιά Εύχομαι να συνεχίσετε στη ζωή σας να προσπαθείτε για να γίνετε καλύτεροι, τελειότεροι, να προοδεύετε και να διακρίνεστε, να χαίρεστε όλοι για τις επιτυχίες σας και να δίνετε χαρά στους γονείς σας και σε όλους εμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top