Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Πορεία εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Ένωσης Γυναικών Σύμης

28 Δεκεμβρίου 2010 τρίτη ημέρα εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από την Ένωση Γυναικών Σύμης και δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις .
Σεβαστή μου λυπηθήκαμε και εμείς πολύ και περισσότερο γιατί τα παιδάκια χάσανε μια μέρα γιορτής μια μέρα δική τους που με τόσο μεράκι τους είχατε ετοιμάσει .
Νάστε όμως όλες γερές και δυνατές και κάτι θα βρείτε να τους ετοιμάσετε πάλι .

=================

29 Δεκεμβρίου 2010 τέταρτη ημέρα εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από την Ένωση Γυναικών Σύμης και το πρόγραμμα περιελάμβανε  μοίρασμα δώρων και χαράς από τον Αη Βασίλη εκ μέρους της ΠΑ.ΝΑ.Ε .


Ο φίλος μας ο κ.Νίκος Ψαρρός φρόντισε να μου στείλει φωτογραφικό υλικό για όλους εμάς που για διάφορους λόγους δεν μπορούμε να είμαστε παρόντες σε αυτή την εκδήλωση να συμμετάσχουμε νοερά και να πάρουμε και εμείς ένα κομμάτι γεύσης και μέρος της χαράς αυτής της εκδήλωσης.
Νίκο σε ευχαριστούμε πολύ
Εσείς για να τις δείτε πηγαίνετε στη δεξιά στήλη του ιστολογίου κάτω από το προφίλ μου κάντε κλίκ στην σελίδα της Ένωσης Γυναικών Σύμης και πατήστε τον τελευταίο σύνδεσμο ( Τώρα πιά τον μάθατε τον τρόπο ) και απολαύστε .΄
Ότι νεώτερο μου αποσταλεί θα σας το αναρτήσω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top