Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Ένωση Γυναικών Σύμης

  1. Καταρχάς να ευχαριστήσω την κ.Σεβαστή Νικόλη για την ευγενή προσφορά της να μας στείλει τις φωτογραφίες από τα κάλαντα που έψαλαν οι γυναίκες της ένωσης ώστε να μπούμε και εμείς οι μακριά ( μόνο λόγο απόστασης ) από την Σύμη στο πνεύμα των εκεί εορτών  και εύχομαι να είναι όλες οι κυρίες γερές και δυνατές να μας τα ψέλνουν κάθε χρόνο
Στέλλα
----------------------
Εισαγωγικό κ.Σεβαστής Νικόλη  "Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ένωση Γυναικών Σύμης επισκέφθηκε το Τάγμα στρατού και  με την συνοδεία του βιολιού του Μερκούρη Γιανναρά έψαλλαν τα κάλαντα, καθώς επίσης στη φάτνη στο μοναστήρι του Μιχαήλη του Ρουκουνιώτη και στον Πανορμίτη.

Ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν "


Και κυρίως όλοι εσείς μην ξεχαστείτε  - 26 Δεκεμβρίου αρχίζουν οι εορταστικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για περισσότερες λεπτομέρειες  ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα πατώντας εδώ  και κάντε μια βόλτα ψωνίστε βοηθείστε να κάνουν πράξη όσα με μεράκι  για όλους εμάς σχεδίασαν   .
Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες ξεχωριστά πατώντας τον σύνδεσμο δεξιά κάω από το προφίλ μου εκεί που λέει Ένωση Γυναικών Σύμης ( θα συμπληρώνω καθημερινά με φωτογραφίες για όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων )  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top