Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Δελτίο τύπου εθελοντικής περιβαλλοντικής ομάδας Σύμης


Στις 12/6/2012 από την  Εθελοντική Περιβαλλοντικής Ομάδα Σύμης έλαβα το παρακάτω δελτίο τύπου  το οποίο σας αναρτώ και ζητώ την συγνώμη για την καθυστέρηση της ανάρτησης λέγοντας ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε την ομάδα όχι μόνο για τον καθαρισμό της παραλίας   και τη  καθιέρωση του καθαρισμού των παραλιών αλλά κυρίως για την καθιέρωση στις συνειδήσεις όλων ότι για να μπορούμε να χαιρόμαστε τις παραλίες και τη θάλασσα  ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ

Σύμη 11/06/2012
Δελτίο τύπου  

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε και φέτος η εκστρατεία καθαρισμού ακτών από την Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα Σύμης. Την Κυριακή 10 Ιουνίου, με τη συμμετοχή εθελοντών καθαρίστηκε μία από τις πλέον όμορφες και αγαπημένες παραλίες του νησιού, ο Αι Γιώργης ο Δυσάλωνας.
Η Ε.Π.Ο.Σύμης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αφού πέρυσι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θερμή. Ντόπιοι καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες καϊκιών και σκαφών προσφέρουν τη μεταφορά των εθελοντών στις παραλίες και τα λειτουργικά έξοδα (σακούλες κλπ).
Ο στόχος είναι να καθαρίζονται παραλίες που δεν είναι τουριστικά εκμεταλλεύσιμες από ταβέρνες και καφε-εστιατόρια. Έτσι, μες στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι προορισμοί της εκστρατείας καθαρισμού. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εθελοντές που ανταποκρίνονται είναι κάθε ηλικίας, τόσο Έλληνες όσο και ξένοι, μόνιμοι κάτοικοι ή τακτικοί επισκέπτες του νησιού.
Η Ε.Π.Ο.Σ. τους ευχαριστεί όλους θερμά για τη στήριξή τους!
Περισσότερες πληροφορίες: www.eposymis.blogspot.com

Χορηγοί: Δήμος Σύμης - Λούκας Φρατζαδάκης - Παύλος Σεμερτζάκης – Γιάννης Γιαννίκος – Αφοί Αντωνιάδη

Δείτε και το τελευταίο σχετικό Τηλεοπτικό σποτ της HELMEPA στο πλαίσιο της θερινής εκστρατείας ενημέρωσης κοινού για το καλοκαίρι του 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top