Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014


Αγαπητοί φίλοι
Γνήσιο  δημοκρατικό πολίτευμα είναι εκείνο που σαν βασικές αρχές έχει την ισονομία την  αξιοκρατία και την ελευθερία του λόγου , που βάζει το κοινό καλό πάνω από το ατομικό και συγχρόνως δίνει την δυνατότητα στο άτομο να αναπτυχθεί και να ευημερήσει .
Όλοι οι πολίτες  είναι ίσοι απέναντι στους νόμους.
Όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα , αλλά και όλοι έχουμε την ύψιστη υποχρέωση να τιμούμε και να σεβόμαστε τους νόμους,
Αγαπάμε τον τόπο μας και τον υπηρετούμε καλλίτερα όταν δεν κολακεύουμε κανένα και κάθε φορά που χρειάζεται να πούμε τα κακώς κείμενα τα λέμε σε αυτούς που δεν τους αρέσουν και που δεν ήθελαν να ακούσουν και που μας κάνουν να έχουμε εμείς τις δικές τους ενοχές .
 Μην δίνετε την δυνατότητα στους δημαγωγούς να κάνουν την εμφάνιση τους  εμποδίστε τους  με το να τους αποδείξετε ότι δεν τους φοβάστε .
Δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς την ελεύθερη διακίνηση ιδεών , χωρίς το αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπου να λέει αυτό που πραγματικά πιστεύει , χωρίς να κινδυνεύει να κατηγορηθεί για αυτό ή να του βάλουν μια ταμπέλα που τον δυσφημεί.
Η πραγματική ελευθερία είναι η πνευματική – Το σώμα μπορεί να σκλαβώνεται αλλά το πνεύμα όχι .
Κάνετε τα σχόλια σας επώνυμα – Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία.
Κάντε εγγραφή εδώ  ελάτε να προσπαθήσουμε μαζί για το καλλίτερο .

9 σχόλια:

  1. Στελλάκι μου αγαπημένο, συγχαρητήρια!! Πολύ ωραίο, φιλόξενο και ζεστό το site σου! Οι δε φωτογραφίες απίθανες με ταξίδεψαν!!! Αλλά και τα άρθρα σου, πολύ κατατοπιστικά. Θέλω να φροντίζεις τον εαυτό σου, να είσαι πάντα καλά, γερή και δυνατή, γιατί ο κόσμος μας έχει ανάγκη από πραγματικά καλούς ανθρώπους. Φιλεναδίτσα και συμμαθητριούλα μου, να ξέρεις ότι πάντα καμαρώνω για σένα, και πάντα σε αγαπάω φιλάκια πολλά πολλά!!!! Υ.Γ Προσπάθησα να το στείλω επώνυμα, αλλά δεν τα κατάφερα! Elen Zelen κατάλαβες τώρα εσύ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΩΝΥΜΑ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Google ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ .
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
    ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελένη τι έγινε Έκανες εγγραφή στο Google αν όχι διάβασε τισ οδηγίες που θα αναρτήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΕΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ!!

    ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΜΟΣΧΟΒΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΕΛΛΑ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η δημοκρατία-πολιτεία είναι το πολίτευμα εκείνο που δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται απ' όλους αυτούς που αξίζουν να κοινωνούν τα αγαθά του μέσα από καθημερινούς αγώνες εν εγρηγόρση. Η επίκληση της δημοκρατίας από τον καναπέ είναι βλασφημία προς όλους αυτούς που έχυσαν αίμα και ιδρώτα για να την κερδίσουν και να την εδραιώσουν. Οι επιστρατεύσεις των εργαζομένων, η αποδόμηση των εργασιακών δικαιωμάτων και του βιοτικού επιπέδου του λαού είναι κατάλυση της υγιούς δημοκρατίας και εγκαθίδρυση της επιφατικής. Η λύση είναι κοινωνία των πολιτών, η αντίδραση της κοινωνίας μόνο μπορεί να ανατρέψει το ζοφερό περιβάλλον του matrix των Μ.Μ.Ε, των άβουλων βουλευτών, των βολεμένων συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ (που μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει θέση για τις επιστρατεύσεις και το σοδομισμό των κεκτιμένων) και της "γενιάς του Πολυτεχνείου" (που τραγάνισε προς ίδιο όφελος ότι "κέρδισε" στέλνοντας τα παιδίά της να εργάζονται για 590 ευρώ στην διανομή εδεσμάτων. Η δημοκρατία κερδίζεται καθημερινά από πολίτες που την αξίζουν, δεν μας επέβαλλαν την κρίση και το μνημόνιο το επιλέξαμε στην διάρκεια του λήθαργου, κάνοντας ζάπινγκ. Η κρίση δεν είναι οικονομική, είναι ηθική, είναι κρίση αξιών. Ότι κερδίζεις με αίμα δάκρυ και ιδρώτα, όταν απεμπολείς τα κεκτημένα μέσω αγώνων, έναντι πινακίου φακής... τα κερδίζεις πάλι με τον ίδιο τρόπο... με αίμα. Δεν μένει τίποτα άλλο πια απ' τον δρόμο, τον δρόμο που είχε και έχει την δική του ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μυνήματα αισιοδοξίας,χαράς και γαλήνης εισπράττεις από τις εικόνες αυτές.Είναι κάτι που χρειάζεται στην πεζή καθημερινότητα μας.Κύριε Γιώργο δε σας ξέρω ,αλλά συμφωνώ μαζί σας.
    Σμαράγδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top