Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Το Καταστατικό της ΑΝΕΣ

 Αγαπητοί μου φίλοι σας παραθέτω το καταστατικό της ΑΝΕΣ  όπως ισχύει σήμερα
Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε 
Όπως έχει ήδη δημοσιευτεί οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας είναι ο Δήμος Σύμης με ποσοστό 19,87%, η εταιρεία «ΛΟΥΞΟΤΕΛ ΑΕ» με ποσοστό 6,25%, η εταιρεία «ΡΟΔΙΑΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΡΕΤΕ Α.Ε.» με ποσοστό 6,25%, ο Χατζηλιαμής Ιωάννης με ποσοστό 4,66%, ο Γερονικόλας Ιάκωβος με ποσοστό 4,64%, η Οικογ. Κακά Παρασκευά με ποσοστό 3,81%, η Οικογ. Καλοδούκα Γεωργίου με ποσοστό 2,72%, η Κακογιάννη Ελένη με ποσοστό 2,00%, ο Διακομιχάλης Ανδρέας με ποσοστό 1,65%, η Οικογ. Χούλλη Γεωργίου με ποσοστό 1,26% και ο Χατζηστρατής Θεόδωρος με ποσοστό 1,04%Προσωπικά έχω μια απορία και την οποία ψάχνω
Το άρθρο 7 παράγραφος 4 αναφέρει τα εξής

  Αναρωτιέμαι πως κάποιος μέτοχος ο οποίος κατέχει το 3,81 %  στις 17/3/2011 με την 3277 αίτηση του προχωρούσε σε  κατάσχεση του ΣΥΜΗ ΙΙ που αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ΑΝΕΣ μήπως ο Βασικός μέτοχος θα πρέπει να το ψάξει και αν το έχει ήδη κάνει να ενημερώσει τους δημότες ?
( Μήπως έπαιξε κάτι με τις εταιρείες ? )
Επίσης  αναρωτιέμαι πως ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ  που κατέχει το   19,87 % των μετοχών δεν έχει κάνει χρήση του δικαιώματος του να ζητήσει ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ .
Φίλοι μου διαβάστε προσεκτικά το καταστατικό θα βρείτε και άλλα πολλά ενδιαφέροντα σημεία για τα οποία εγώ θα επανέλθω
Προς το παρών μια ερώτηση προς τον Δήμο
Είναι αλήθεια ότι ο Δήμος  πριν και με την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου επιδότησε την ΑΝΕΣ γιατι αν είναι αλήθεια ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ανώνυμη όχι Λαικής βάσης )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top