Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Λιτότητα για το λαό, σπατάλη και δήθεν χρηστή διαχείριση δημόσιου χρήματος από τον Δήμο Σύμης

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Την ώρα που η Ελλάδα βουλιάζει ,τη στιγμή που όλοι υπομένουμε σκληρα και άδικα μέτρα  μας περικόπτονται μισθοί, συντάξεις και δαπάνες κοινωνικού χαρακτήρα ,οι τοπικοί  μας άρχοντες  προβαίνουν σε ξεδιάντροπη σπατάλη δημοσίου χρήματος προκαλώντας ολους τους σκληρά δοκιμαζόμενους ΄Ελληνες  θεωρώντας ότι η διάθεση 5000 Ευρώ για αγορά πυροτεχνημάτων συν άλλες 4000 Ευρώ για ηχητικές καλύψεις 1500 Ευρώ για  μουσική εκδήλωση   1500 Ευρώ συμβάλλει στην προαγωγή των πολιτιστικών και πνευματικών ενδιαφερόντων των κατοίκων της Σύμης.
Και για του λόγου του αληθές ρίξτε μια ματιά  στον παρακάτω σύνδεσμο .

κάτω από τον τιτλο

31-2-2012 ΔΣ Περί πραγματοποίησης Πασχαλινής εκδήλωσης του Δήμου Σύμης

με   ΑΔΑ: Β4ΒΟΩΗΠ-ΕΙΚ

Δυστυχώς μόνο στην Ελλάδα το θράσος των διαχειριστών της εξουσίας δεν έχει όρια και μπορούν οι τοπικές αρχές  η οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες να ζημιώνουν το δημόσιο συμφέρον και να μην τιμωρείται, ούτε καν να ελέγχεται κανείς.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με σκοπό την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας!


Πώς μια βραδυά με χορό και ζωγραφική μπορούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα προβλήματα μας και να αγγίξουμε τα όνειρά μας προσφέροντας ένα θέαμα πρωτότυπο και μοναδικό;  
Θα σας αποκαλύψουν το μυστικό η Ένωση γυναικών Σύμης  παρουσιάζοντας τα χορευτικά της καθώς  και οι μικροί μαθητές ζωγραφικής του κ. Ian Haycox. 
Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα ενθουσιαστείτε από τον συνδυασμό αυτό αν παραβρεθείτε με ελεύθερη είσοδο στο Opera house την Κυριακή 1 Απρίλη ( όχι δεν είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο ) και ώρα 18:00 με σκοπό την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας!
Αξίζει να είσαστε όλοι εκεί για να στηρίξετε την προσπάθεια όσων ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ εργάζονται για την ψυχαγωγία σας .





Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Αναστολή απεργίας ΠΝΟ


Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που συνεδρίασε σήμερα προκειμένου να αποφασίσει την συνέχιση ή μη της 48ωρης επαναλαμβανόμενης απεργίας, που ξεκίνησε χθες την 06.01 και λήγει αύριο Τετάρτη την 06.00 ώρα, απεφάσισε κατά πλειοψηφία, με μυστική ψηφοφορία, την μη συνέχιση, στο παρόν στάδιο, της απεργίας αυτής με την λήξη της. Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση Μελών Διοίκησης της Ομοσπονδίας με την Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με τους οποίους συζητήθηκαν τα αιτήματα της ΠΝΟ. Οι Υπουργοί τοποθετήθηκαν εγγράφως στα περισσότερα από τα αιτήματα της Ομοσπονδίας, πλην όμως, οι απαντήσεις που δόθηκαν, εκτιμήθηκαν από τη Διοίκηση ότι δεν παρέχουν τις αναμενόμενες λύσεις στα δίκαια αιτήματα των ναυτεργατών. Η Διοίκηση της ΠΝΟ, εφ΄όσον οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν δεν συμβάλλουν θετικά στην επίλυση των αιτημάτων της, επιφυλάσσεται να επανεκτιμήσει τη στάση της.


Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Πάντα θα ευελπιστούμε ,θα ελπίζουμε , θα οραματιζόμαστε και θα προσπαθούμε

Η παρακάτω  ανάρτηση είναι ένα  άρθρο από την αχρωμάτιστη ακομάτιστη εφημερίδα αντιδρώ που κυκλοφορεί τελευταία στην Σύμη και  την αφιερώνει η Σμαράγδα μας σε όλους όσους  ευελπιστούν ελπίζουν οραματίζονται και προσπαθούν για κάτι καλλίτερο .

Μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στην εικόνα

 'Oταν η αδικία, η απληστία και η λατρεία για την καρέκλα γίνεται νόμος....η αναρχία γίνεται καμιά φορά καθήκον μας....
Από μικρά παιδιά μεγαλώσαμε με τη ρουφιανιά, την λαμογιά, την απατεωνιά και κοιτούσαμε μόνο τον κώλο μας. Ξέρω.
Δεν είναι ο κώλος λέξη για άρθρο ούτε για blog ούτε για εφημερίδα όμως ούτε κι αυτή που ζούμε είναι χώρα για ελεύθερους ανθρώπους. Λαμόγια πολιτικοί συνεπάγεται λαμόγια ψηφοφόροι.Και παίρνει και μένα η μπάλα. Ξέρω τι γράφω.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Σμαράγδα μας Χρόνια σου πολλά




Happy Birthday Musical Scraps for Orkut, Myspace
Φιλενάδα σου εύχομαι χρόνια πολλά χαρούμενη ευτυχισμένη και να έχεις σήμερα μια εξαίρετη μέρα όπως εξαίρετο άτομο είσαι και εσύ

back to top